Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rezbar45

27. 9. 2012 9:26
Né jen Vietnamci.....

Né jen Vietnamci oblbujou.Syn se učil prodavačem a každé ráno před otevřením obchodu museli učňové našlapávat starší bochníky chleba aby byly na omak měkké,jako čerstvé.Bochník se přikreje utěrkou,párkrát se šlápne a je po starosti co se starým chlebem.

1 0
možnosti

poyut

27. 9. 2012 8:56
jsem rad,ze se nepatrite k 20 nestatstnych

kteri koupili pravy cesky alkohol s metanolem.

0 0
možnosti

May West

28. 9. 2012 6:14
Re: jsem rad,ze se nepatrite k 20 nestatstnych

....ted se prave ozval jeden z nich....poyutRv

0 0
možnosti

radim36

27. 9. 2012 8:51
Pesticidy nejsou průmyslová hnojiva.

A jejich padělání jde mimo vietnamce, to je doména  Ukrajinců a Rusů. V jejich vlasti se běžně používají pesticidy v EU dávno zakázané, není tedy problém tyto levné pesticidy dovézt k nám a vyměnit nálepky na kanystrech za nálepky těch povolených.

0 0
možnosti

May West

28. 9. 2012 6:16
Re: Pesticidy nejsou průmyslová hnojiva.

Domenou Vietnamcu jsou vsude na Zapade drogy, laboratore, kde se vyrabi ecstasy, mohou byt za malym obchodem, v garazich a tak ruzneRv

0 0
možnosti

pouze svazák je dobrý člověk

27. 9. 2012 8:42
Dotaz autorovi článku

A co je důvodem tohoto tristního stavu? Uvedu Vám příklad z "českého podnikatelského" prostředí: destilovaná voda, která se prodává na pumpách do automobilů. V našem blízkém okolí je firma, která se "výrobou" zabývá. Mluvil jsem již před léty náhodou se zaměstnancem, jehož IQ odpovídalo práci, kterou je schopen vykonávat. A tento človíček říkal,co je nápní jeho práce při výrobě destilky: postaví se ke kohoutku s veřejnou vodou a celou směnu plní ručně láhve "destilkou", kterou si pak koupíme u pumpy a lejeme jako přídavek do chlazení, ředíme náplň do stěračů atd. S Vietnamci to nemá nic společného.

Je-li společnost nastavena na zlodějinu (kdo pracuje, je okrádán v rámci solidarity nepracujícími politiky a nepracujícími, kteří nemohou v důsledku hloupých zákonů sehnat pracovní místo, které nelze v důsledku hloupých zákonů vytvářit a nakonec každý, kdo podniká, aby vůbec podnikat mohl, musí strávit hromadu času tím, jak obejít stupidní daňový systém ...), budou krást všichni.

1 0
možnosti

radim36

27. 9. 2012 8:55
Re: Dotaz autorovi článku

To je docela blbost, stačí obyčejné měření odporu vody a závadná "destilka" je hned odhalena. Kromě toho současná příprava "destilované" vody pomocí iontoměničů je za pár šupů a výrobní zařízení je jednoduché a levné, takže se dostatečně vydělává i na prodeji skutečné "destilované" lépe řečeno demineralizované vody.

0 0
možnosti

NumLk

27. 9. 2012 8:34
k tomu ovoci a zelenine

Nejvetsim distributorem je CEROZFRUCHT a nejvetsi velkoobchod je v Praze-Lipencich. Odtud pochazi valna vetsina zeleniny a ovoce - jsou stejne v supermarketech, vecerkach nebo jinych potravinach. Vietnamci ovsem se nezdrahaji nakopuit 2 i 3 kvalitu. Takove nahnile jablicko nebo nektarina kdyz se prelesti a krasne posklada vypada naprosto luxusne. Lidem to nevadi, proc take? Vite, mam jednoho velmi "chytreho" klienta - neustale kritizuje pomery kolem od parlament po uklizecky, ovsem sam pronajima dum vietnamcum s plnym vedomim ze tam provozuji bud pestirnu marihuany nebo nelegalni vyrobu. Takze tak.

1 0
možnosti

radim36

27. 9. 2012 9:00
Re: k tomu ovoci a zelenine

To bych chtěl vidět, jak se přeleštěním spraví nahnilé jablko nebo nektarinka.

Fakt je, že vietnamci mají čuch na výprodeje. Jsou schopni večer skoupit za pár korun za kilo zbytky zeleniny nebo ovoce v supermarketu, vybrat z toho třetinu, polovinu ještě nezkaždného zboží a druhý den ráno to prodat ve své prodejničce za plnou cenu. A to nahnilé přes noc okrájet a snad použít v jídelnách na přípravu "číny" a podobných....

2 0
možnosti

Rupert

27. 9. 2012 8:18
Naivní?

Nedělejte si iluze, že ostatní obchodníci nás šetří. Vzpomínám si, jak na brigádě v samoobsluze, byla moje práce, čistit kartáčem plesnivé housky a počítat do beden k odeslání na pomletí na strouhanku. Jiná ňamka byla nakládání oslizlého bůčku do soli a po měsíci v láku odesílání do udírny.

A stran těch Vietnamců co nám "berou práci"  http://www.potravinynapranyri.cz/

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS